بررسی تخصصی

در اینجا نحوه اجازه دادن به دیگران برای امتحان Apple Vision Pro شما آورده شده است

اگر یک Apple Vision Pro دارید، بدون شک از دوستان و اعضای خانواده که می خواهند آن را امتحان کنند، درخواست دریافت خواهید کرد. این هدست عمدتاً برای یک کاربر طراحی شده است، زیرا به دلیل تناسب سفارشی Light Seal، اپل برای دموهایی با حالت مهمان داخلی برنامه ریزی کرده است.

Apple WWCD23 Vision Pro EyeSight 230605
اپل هشدار می دهد که مهمانان ممکن است نتوانند تناسب بهینه را به دست آورند، اما اپل توصیه می کند که فرد هر دو نوار گره تکی و حلقه دوگانه را آزمایش کند. اپل پیشنهاد می‌کند که مهمان‌ها باید Light Seal شخصی خود را داشته باشند، اما Light Seals 200 دلار قیمت دارند، بنابراین هزینه اضافی بسیار زیادی است.

مهمانان می‌توانند Vision Pro را با بخش کاربر مهمان قابل تنظیم امتحان کنند. اپل می گوید که برای محدود کردن دسترسی به برنامه ها، یک رمز عبور باید تنظیم شود. برنامه‌هایی که نمی‌خواهید مهمان از آن‌ها استفاده کند باید بسته شوند و برنامه‌هایی که می‌خواهید نسخه نمایشی آن‌ها را انجام دهید باید باز شوند.

نحوه شروع یک جلسه کاربر مهمان

  1. با نگاه کردن به بالا و ضربه زدن روی دکمه پایین در بالای نما، Control Center را باز کنید.
  2. روی دکمه Control Center ضربه بزنید تا گزینه های بیشتری باز شود.
  3. روی دکمه کاربر مهمان ضربه بزنید.
  4. در زیر پنجره کاربر مهمان روی Allowed Apps ضربه بزنید. از بین Open Apps Only برای محدود کردن دسترسی یا All Apps & Data برای دسترسی نامحدود انتخاب کنید.
  5. روی دکمه برگشت ضربه بزنید و سپس روی Start ضربه بزنید. اعلانی دریافت خواهید کرد که پنج دقیقه فرصت دارید تا هدست را به کاربر مهمان تحویل دهید. اگر ظرف پنج دقیقه آن را تحویل ندهید، کاربر مهمان خاموش می شود و Vision Pro قفل می شود.

اپل می گوید که اگر در حالی که در مرکز کنترل هستید، روی View Mirroring ضربه بزنید، می توانید ببینید مهمان شما در Vision Pro در یکی از دستگاه های دیگر اپل شما چه می بیند.

شما باید مهمان خود را با استفاده از Vision Pro راهنمایی کنید، و ممکن است لازم باشد تاج دیجیتال را فشار داده و نگه دارید تا نمایشگرها تراز شوند و علامت تیک سبز ظاهر شود. تنظیم دست و چشم به دنبال خواهد بود تا Vision Pro به طور مناسب پاسخ دهد.

نحوه پایان دادن به یک جلسه کاربر مهمان

برای پایان دادن به یک جلسه کاربر مهمان، مهمان به سادگی باید Vision Pro را حذف کند. دفعه بعد که Vision Pro خود را می پوشید، به تنظیمات دست و چشم شخصی شما باز می گردد.

گزینه های کاربر مهمان

در طول جلسه Vision Pro Guest، یک مهمان می‌تواند به همه برنامه‌ها و داده‌ها یا فقط برنامه‌هایی که اجازه داده‌اید دسترسی داشته باشد. هر برنامه باز شده دسترسی کامل خواهد داشت، بنابراین اگر Photos را باز کنید، می توانند تصاویر شما را ببینند یا در Apple Music می توانند به محتوای شما گوش دهند.

مهمانان به Apple ID، Persona یا Wallet و Apple Pay شما دسترسی نخواهند داشت.

مهمان‌ها به مجموعه‌ای از تنظیمات مانند دسترسی، گزینه‌ای برای انجام مجدد تنظیم چشم و دست، و گزینه‌ای برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تجربه کاربر مهمان دسترسی دارند.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا