بررسی تخصصی

تست عملکرد سمعک جدید iOS 18.1

با iOS 18.1، اپل مجموعه جدیدی از ویژگی‌های سلامت شنوایی را به AirPods Pro 2 اضافه می‌کند. نامزد انتشار iOS 18.1 برای توسعه‌دهندگان و آزمایش‌کنندگان عمومی بتا شامل عملکرد کامل سمعک است، بنابراین فکر کردیم آن را امتحان کنیم تا ببینیم. فقط چگونه کار می کند.

برای استفاده از ویژگی‌های جدید سلامت شنوایی، باید AirPods Pro 2 خود را به iPhone دارای iOS 18.1 یا iPad با iPadOS 18.1 متصل کنید. از آنجا، اگر روی بخش AirPods Pro‌ ضربه بزنید، گزینه‌ای برای انجام تست شنوایی خواهید دید که باید اولین ایستگاه شما باشد.

تست شنوایی اپل از آزمایش‌های شنوایی که ممکن است در مطب پزشک یا شنوایی‌شناس انجام داده باشید، تقلید می‌کند و برای تعیین اینکه آیا شما دچار کم شنوایی هستید یا خیر. اگر کم شنوایی دارید، آزمایش تعیین می کند که با کدام فرکانس ها دست و پنجه نرم می کنید.

با ایرپاد در گوش خود، می توانید برای انجام تست شنوایی روی «شروع به کار» ضربه بزنید. این آزمایش تقریباً پنج دقیقه طول می کشد، ابتدا از گوش چپ شروع می شود و سپس به گوش راست می رسد. شما یک سری آهنگ‌ها را در فرکانس‌ها و سطوح مختلف صدا می‌شنوید، و ایده این است که هر زمان که صدایی شنیدید، روی صفحه نمایش آیفون ضربه بزنید. آهنگ هایی که می شنوید برای چهار فرکانس از جمله 500 هرتز، 1 کیلوهرتز، 2 کیلوهرتز و 4 کیلوهرتز تست می شوند.

اپل برای آزمایش، آیفون شما را در حالت Do Not Disturb قرار می‌دهد و همچنین از AirPods شما استفاده می‌کند تا مطمئن شود که برای انجام آزمایش به اندازه کافی ساکت است. این آزمایش برای بزرگسالان 18 سال یا بالاتر طراحی شده است و نباید در صورت داشتن آلرژی، سرماخوردگی، عفونت گوش یا مشکل سینوسی انجام شود که می تواند بر نتایج تأثیر بگذارد. اپل همچنین توصیه می‌کند حداقل 24 ساعت پس از قرار گرفتن در معرض صدای بلند مانند کنسرت یا ساخت‌وساز برای انجام تست صبر کنید، زیرا این امر می‌تواند بر تست شنوایی نیز تأثیر بگذارد.

پس از گذراندن مراحل تست شنوایی، نتایج تست شنوایی خود را با سطوح دسی بل جداگانه برای هر گوش تشخیص خواهید داد. برای مثال، اگر برای هر گوش 5 dBHL دریافت می کنید، کم شنوایی دارید یا اصلاً کم شنوایی دارید و نیازی به تنظیمات AirPods خود نخواهید داشت.

اپل می گوید که نتایج تا 25 دسی بل حاکی از کم شنوایی است. 26 تا 40 dBHL نشانه کم شنوایی خفیف است، در حالی که نتایج 41 تا 60 dBHL نشان دهنده کم شنوایی متوسط ​​است. 61 تا 80 dBHL کم شنوایی شدید است و نتیجه بالای 80 dBHL کم شنوایی عمیق محسوب می شود.

برای زمینه، یک زمزمه حدود 20 دسی بل است، در حالی که تنفس فردی حدود 10 دسی بل است. میزان بارندگی 50 دسی بل و مکالمه استاندارد 60 دسی بل است. بدون کاهش شنوایی، می توانید یک زمزمه بشنوید، و با کاهش خفیف، همچنان می توانید کلماتی را که با صدای عادی گفته می شود از فاصله سه فوتی بشنوید و تکرار کنید. با از دست دادن متوسط، می توانید کلماتی را که با صدای بلند گفته می شود از فاصله سه فوتی بشنوید و تکرار کنید.

اگر آزمایش شما کم شنوایی خفیف تا متوسط ​​را نشان داد، می‌توانید ویژگی سمعک ‌AirPods Pro را روشن کنید. با فعال کردن این قابلیت، AirPods Pro می‌تواند از داده‌های آزمایش شما برای تقویت فرکانس‌هایی که در شنیدن آن مشکل دارید استفاده کند و شنیدن صداها و سایر صداهای اطراف شما را آسان‌تر کند.

همچنین یک ویژگی Media Assist همراه با عملکرد سمعک وجود دارد و موسیقی، ویدیو و تماس‌ها را تنظیم می‌کند تا بتوانید آنها را بهتر بشنوید. همچنین اگر نمی‌خواهید آزمایش را روی آیفون انجام دهید، می‌توانید با استفاده از ادیوگرام یک متخصص شنوایی‌شناس، ویژگی سمعک را روشن کنید.

توجه داشته باشید که اگر تست شما کاهش شنوایی را نشان نداد، اپل تغییراتی در تنظیم AirPods شما توصیه نمی‌کند و گزینه‌ای برای روشن کردن ویژگی سمعک وجود نخواهد داشت.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر از تست شنوایی خود، می توانید به بخش Hearing در برنامه Health بروید و روی تست ضربه بزنید تا نموداری را ببینید که با کدام فرکانس ها بیشترین مشکل را داشتید.

AirPods Pro 2 همراه با Hearing Assistance، محافظت از شنوایی را نیز به عنوان بخشی از مجموعه ویژگی های Hearing Health اپل ارائه می دهد. این شامل یک گزینه کاهش صدای بلند است که به طور خودکار فعال می شود. Loud Sound Reduction به صداهای بلند اطراف شما در حالت های شفافیت و تطبیقی ​​گوش می دهد و سطح نویز را برای جلوگیری از کاهش شنوایی کاهش می دهد.

برای مثال، اگر در یک کنسرت هستید، Loud Sound Reduction نویز را به سطح سالم تری کاهش می دهد تا بر شنوایی شما تأثیری نداشته باشد. همین امر در مورد صداهای بلند دیگر مانند کارهای ساختمانی در نزدیکی هم صدق می کند.

اپل می گوید که در حالت شفافیت، در محیطی که سطح نویز در آن ۱۰۰ دسی بل است، ۱۱ تا ۱۵ دسی بل کاهش صدا را مشاهده خواهید کرد، در حالی که در حالت تطبیقی، کاهش نویز بین ۲۵ تا ۲۹ دسی بل متغیر است. با حذف نویز فعال، کاهش نویز 25 تا 30 دسی بل است.

میزان کاهش نویز می‌تواند بر اساس تناسب AirPods Pro 2 و محیطی که در آن قرار دارید متفاوت باشد. و همچنین برای سطوح نویز بلندتر از 110 دسی بل به اندازه کافی خوب کار نمی کنند.

در اپلیکیشن Health در بخش Environmental Sound Reduction، می‌توانید میزان کاهش صدایی که از AirPods Pro‌تان ساعت به ساعت دریافت کرده‌اید را مشاهده کنید.

اگر توسعه دهنده iOS 18.1 یا نسخه بتا عمومی و AirPods Pro 2 دارید، می توانید همین الان تست شنوایی و ویژگی سمعک جدید را امتحان کنید. در غیر این صورت، این قابلیت قرار است با عرضه iOS 18.1 هفته آینده در دسترس عموم قرار گیرد.

نظر شما درباره ویژگی‌های جدید Hearing Health برای AirPods Pro 2 چیست؟ در نظرات زیر به ما اطلاع دهید.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا