بررسی تخصصی

SNAP SNAP مجهز به اتاق های AR GPS و پشتیبانی از ردیابی دست را بهبود می بخشد

SNAP ، شرکت پشت شبکه اجتماعی Snapchat ، چند ماه گذشته بی سر و صدا روی عینک AR کار کرده است و این هفته ، مجموعه های AR فقط توسعه دهنده با برخی از ویژگی های جدید به روز شد.

SNAP SNAP مجهز به اتاق های AR GPS و پشتیبانی از ردیابی دست را بهبود می بخشد
اکنون توسعه دهندگان می توانند تجربیات مبتنی بر GPS را برای مواردی مانند ایجاد مسیرهای پیاده روی تعاملی ، گرفتن راهنمایی ، ردیابی معیارهای تناسب اندام و بازی کردن ایجاد کنند.

SNAP همچنین قابلیت های ردیابی دست به روز شده را برای گرفتن موارد و بهبود تایپ کردن با صفحه کلید AR اضافه کرد ، به علاوه ویژگی های جدید مانند پشتیبانی از تابلوی رهبری و لینک های باز به لنزها از موضوعات پیام.

نمایشگاه های نسل پنجم SNAP در سپتامبر گذشته منتشر شد و مانند نسخه نسل قبلی ، عینک ها بیشتر از یک دستگاه با محوریت مصرف کننده یک محصول آزمایشی برای توسعه دهندگان هستند. توسعه دهندگان برای استفاده از این عینک ، با یک تعهد 12 ماهه باید در هر ماه 99 دلار بپردازند ، بنابراین برای آزمایش آنها حدود 1200 دلار است.

این عینک در حال حاضر سنگین و حجیم است و به وضوح برای SNAP بسیار گران است تا آنها را به مصرف کنندگان برساند. آنها عینک AR مستقل هستند ، اما شبیه به آنچه متا روی آن کار می کند. این عینک از Snap Os و موتور مکانی SNAP استفاده می کند و باعث می شود تجربیات واقعیت افزوده یا لنزهایی که دنیای واقعی را پوشانده اند.

هنگامی که عینک اعلام شد ، اسنپ گفت که آنها نتیجه یک دهه تحقیق و توسعه است. این عینک دارای چهار دوربین ، دو پردازنده Qualcomm Snapdragon و میکرو پروژه های ریز و درشت است که 45 دقیقه اجرا قبل از شارژ نیاز دارد.

اپل نیز روی عینک های هوشمند واقعیت افزوده نیز کار می کرد ، اما نسخه ای را که در ژانویه در حال توسعه بود ، لغو کرد. احتمالاً اپل هنوز در حال کار بر روی یک پروژه AR Glass به نوعی است ، اما شرکت هایی مانند متا و اسنپ که قبلاً سخت افزار در برخی از ظرفیت ها موجود هستند ، احتمالاً اپل را به یک محصول مصرفی می رساند.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا