بررسی تخصصی

به‌روزرسانی حریم خصوصی WhatsApp به شما امکان می‌دهد وضعیت «آخرین بازدید» را از مخاطبین خاص پنهان کنید

واتس‌اپ در این ماه دو به‌روزرسانی جدید برای حفظ حریم خصوصی ارائه می‌کند، از جمله امکان تنظیم نمایان بودن وضعیت «آخرین حضور» به صورت تماس با مخاطب، و راهی برای خروج بی‌صدا از چت‌های گروهی بدون اطلاع همه اعضای گروه. هنگامی که شما انجام دهید.


همانطور که کاربران عادی واتس اپ می دانند، وضعیت “آخرین بازدید” یک مخاطب در بالای رشته مکالمه قرار می گیرد و به شما اطلاع می دهد که آخرین بار چه زمانی مخاطب باز شده و در برنامه فعال بوده است.

در حال حاضر، می‌توانید وضعیت «آخرین حضور» خود را غیرفعال کنید تا سایر مخاطبین نتوانند آخرین بار آنلاین بودن شما را ببینند، اما گزینه‌های این تنظیمات به «همه»، «مخاطبین من» و «هیچ‌کس» محدود شده است و راهی وجود ندارد. برای ایجاد استثنا برای مخاطبین فردی.

اما این در حال تغییر است. در تنظیمات حریم خصوصی، واتس‌اپ گزینه «مخاطبین من به جز…» را اضافه می‌کند که به شما امکان می‌دهد مخاطبین خاصی را انتخاب کنید تا نبینند آخرین بار چه زمانی در شبکه پیام‌رسان فعال بوده‌اید.

دومین به‌روزرسانی حریم خصوصی برای چت‌های گروهی، یا به طور خاص‌تر زمانی که آنها را ترک می‌کنید، می‌آید. به طور سنتی، زمانی که شخصی یک چت گروهی را ترک می‌کند، واتس‌اپ خروج خود را به کل گروه اعلام می‌کند و عمل ترک کردن را بسیار عمومی و بالقوه ناخوشایند می‌کند.

واتس‌اپ به طور رسمی به حداکثر ۲۵۶ نفر اجازه می‌دهد به یک گروه چت بپیوندند، بنابراین این اعلان‌ها همچنین می‌تواند منجر به رفت و آمدهای زیادی در طول مکالمه شود که می‌تواند باعث حواس پرتی سایر اعضا شود.

چگونه تاریخچه چت WhatsApp خود را از اندروید به آیفون منتقل کنیم
>

برای بهبود وضعیت در آینده، هنگامی که یک چت گروهی را ترک می کنید، فقط مدیران گروه مطلع می شوند. هنگامی که یکی از اعضای گروه انصراف می دهد، یک گفتگو ظاهر می شود که می گوید “فقط شما و مدیران گروه مطلع می شوید که گروه را ترک کرده اید.”

با نگاهی به آینده، یکی دیگر از ویژگی های حفظ حریم خصوصی در راه خود به پلتفرم پیام رسانی بسیار محبوب، راهی برای جلوگیری از گرفتن اسکرین شات از پیام های “یک بار مشاهده” توسط کاربران است. برخلاف پیام‌های در حال ناپدید شدن، یک بار مشاهده کنید که پیام‌ها پس از یک محدودیت زمانی خاص حذف نمی‌شوند، اما در عوض پس از اینکه گیرنده یک بار آن را دید، از بین می‌روند.

ایده این است که با مسدود کردن اسکرین‌شات‌ها، گیرندگان به راحتی نمی‌توانند اطلاعات حساس را با سایر کاربران ذخیره کرده یا به اشتراک بگذارند. واتس اپ هنوز در حال آزمایش این ویژگی است، اما می گوید به زودی برای کاربران عرضه می شود.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا